23u00 SHOWAVOND met LA FOLIE JOLIE

La Folie JolieVorig jaar vroegen we het publiek of ze nog een keer mochten terugkeren, en het antwoord was volmondig JA!!!
Dus belofte maakt schuld en dus zien we ze dit jaar terug!

Van bedrijfsfeesten tot kermissen, van 75 fuifbeesten tot 1200 party-animals, van extreme hitte in de zomer tot ijzige kilte in de winter, van Oostende tot Brussel… 1 ding is zeker: de optredens van popcoverband La Folie Jolie gingen niet ongemerkt voorbij.

De laatste nieuwe hits & de alomgekende klassiekers worden je in een 2 uur durende set naar het hoofd geslingerd, waardoor er geen tijd is om de dansvloer te verlaten!

De zangeressen zijn helemaal niet van de minste: Melissa Dewoyer (6e plaats Eurosong for Kids 2006, VRT) en Finlay Van Wymeersch (finaliste My Name Is 2011: Katy Perry, VTM).

Ook de muzikanten weten maar al te goed wat er bedoeld wordt met échte popmuziek. Laurens Eetesonne zorgt voor de strakke ritmes, de vloeiende gitaar-riffs en stevige baslijnen komen van Moos Cammue en Christof Lingier. Aangevuld met de opzwepende sax-solo’s van Hannes Strobbe en ondersteund door de groovy toetsen van David Maes vormt dit één geheel dat door de boxen knalt!

Meer info: lafoliejolie.be