20u00: CHRIS HAGELAND (Gratis toegang!)

chris_hagelandChris komt terug!

Chris Hageland, ook wel de Keizer van de Groentenmarkt genoemd, komt terug naar Beke! Na zijn optreden op zaterdagavond vorig jaar, komt hij nu op zondagavond onze tent vullen met de sfeer zoals enkel hij die weet te brengen.

Het was een blinde non die Chris de beginselen van muziek en gitaarspel bijbracht.

Jaren later stemde Chris toe om wat live muziek te brengen aan een kraampje op de Gentse Feesten. Gewoon wat ambiance en entertainment voor de klanten en voorbijgangers, waarvan één de organisator van de muziekwerking op de Groentemarkt bleek te zijn.

Laatstgenoemde vond dat Chris beter op het podium dan ernaast zou staan, en na wat overleg stond Chris Hageland, de naam werd hem trouwens door de organisator meegegeven, reeds jaren op het podium van de Groentemarkt.

Maar toen kwam het verlangen om steeds beter te worden : het beter brengen van nummers, een heterogenere begeleiding,… en dat verlangen werd elk optreden een beetje aangewakkerd. Heel wat vrienden passeerden de revue, alvorens er, na lang zoeken, eindelijk een vaste begeleidingsband rond Chris konden vormen.

Toch bleef de intentie steeds dezelfde : Chris Hageland doet ongedwongen zijn ding op het podium, het publiek zingt, danst, brult en feest mee. Het is en blijft een formule die we nooit zullen veranderen. Chris Hageland is een allround groep die folk, country, rock, pop, ballads, evergreens, … brengt.