14u00: JASON BRADLEY EN DJ PETER VAN TOREN’S SHOW EN DANS

Jason BradleyEen rasechte “live” artiest entertainer die iedereen in de zaal laat mee zingen en meegenieten van de grootste hits aller tijden. Na 7 jaar ” on tour ” in Spanje (Mallorca) met de grootste Engelstalige hits, heeft hij zijn weg terug gevonden naar België waar hij het succes leerde kennen met zowel de Engels- als de Nederlandstalige hits. Zijn sympathieke uitstraling, zijn “entertainmentgehalte” en het betrekken van het publiek tijdens zijn optredens, doet menig organisator versteld staan. Jason Bradley bewijst keer op keer dat live entertainment absoluut belangrijk is. Voor alle leeftijden! Door zijn 15 jaar professionele & internationale ervaring zijn weinigen hem nog onbekend gebleven.

Jason Bradley en DJ Peter Van Toren zullen het beste van zichzelf geven om alle aanwezigen de namiddag van hun leven te laten beleven.

Tijdens de pauze kan je genieten van een heerlijke koude Breydelschotel met koffie en is er kans om deel te nemen aan onze tombola met tal van prachtige prijzen.

Toegang gratis, maar wens je zeker te zijn van je plaatsje dan reserveer je best op voorhand voor de koude schotel voor slechts € 10.

De dansnamiddag wordt georganiseerd in samenwerking met Okra Beke.

Inlichtingen: dansnamiddag@beeksefeesten.be

Kaarten zijn te verkrijgen bij leden van Okra Beke of kan je hier bestellen.