Programma 2018

De Beekse Feesten 2018 door van vrijdag 29 juni t.e.m. maandag 2 juli.
Op donderdag 28 juni en eventueel dinsdag 3 juli gaat onze feesttent ook open en zenden we de WK-wedstrijden van de Rode Duivels uit op groot scherm.

Donderdag 28 juni

20U00 UITZENDING WK BELGIË-ENGELAND

Geen groter feest dan een voetbalfeest! We zenden deze topmatch uit op groot scherm en zetten hiervoor de Beekse Feesten een dagje eerder in dan op andere jaren. Wees welkom om samen te supporteren voor onze Rode Duivels!

 


Vrijdag 29 juni

19U30 JUKEBOX RETRO DANCE PARTY

Peter Van Praag geeft weer het beste van zichzelf tijdens deze party, met muziek van de jaren ’50, ’60, ’70 en ‘80! Dit jaar gaan we een stapje verder, met als dress-suggestie ‘Black & White with a touch of colour’. We gaan voor een volledige retrosfeer in onze tent en nodigen jullie uit om de hele avond door te gaan op je favoriete oldies!

Toegang is gratis en de deuren gaan open vanaf 19u30. Voor wie helemaal in stijl wil gaan zijn er 2 VIP-arrangementen vooraf te bestellen kan je via dit formulier.

VIP Silver:
€ 15 voor een drankkaart ter waarde van € 20 + een lekkere Beekse burger.

VIP Gold:
€ 50 voor een champagnetafel met een reeks lekkere hapjes voor 4 personen.


Zaterdag 30 juni

10U00 ROMMELMARKT MET STRAATANIMATIE

We breiden onze jaarlijkse antiek-, brocante- en rommelmarkt uit tot een echt straatfeest! Er wordt straatanimatie voorzien om er een gezellig dorpsfeest van te maken. Wil je graag zelf een kraampje oprichten? Als je je vooraf inschrijft kan dit voor € 6 per 6 meter + een gratis consumptie. De dag zelf betaal je € 8, en dan mis je de gratis consumptie.

Opbouw vanaf 8u, na afhaling van je nummer in de feesttent. Het aantal standplaatsen is beperkt tot 150 kraampjes van 6 meter. Einde 16u.

Inlichtingen en inschrijvingen: rommelmarkt@beeksefeesten.be

Bekijk hier onze flyer.


14U00 INTREDE BEEKS BIER MET GRATIS PROEVERIJ

Met de blijde intrede van ons nieuw Beeks bier, het ‘Beeks Schepperke’ onder begeleiding van het trommelkorps van de koninklijke harmonie Sint Cecilia zorgen we voor een bruisende dorpskern! De hop van deze saison is gekweekt op Beekse bodem. Met liefde voor de geschiedenis van onze oude brouwerij waar nu Ter Beke is gevestigd, wordt dit bier ambachtelijk gebrouwen door huisbrouwerij Den Tseut. Kom proeven!


15U00 BEKE SPEELT: BE THE BEST, BEAT THE REST & KINDERNAMIDDAG

Daag anderen uit bij één van onze spelen en win een mooie prijs! Jong en iets minder jong kan samen spelen, en niet alleen de hoogste scores maken kans op een van de prijzen. Om in de sfeer van het WK te blijven is er een opblaasbaar streetsoccer-terrein voorzien.

De kinderen zullen een topnamiddag beleven in het kinderdorp, met 2 springkastelen, een reuzeparachute, een schminkstand…

De spelnamiddag start om 15u, met een prijsuitreiking om 17u.


20U00 THE BLACK MEN & FANFAREORKEST SLEIDINGE

Aanschouw een uniek concert met stijl, gebracht door ‘The Black Men’ in samenwerking met het fanfareorkest ‘Iever & Eendracht’! Ze zijn met 50 uitvoerders, en spelen een mix van hedendaagse rock en pop met een vleugje klassiek in een perfecte harmonie olv. dirigent Wim Lasoen.

Toegang tot dit avondvullend programma die rockt, swingt, juicht en ontroert is gratis!

Zowel tijdens als na het optreden is de dansvloer van jou!


Zondag 1 juli

09U00 ACHTSTE MOTORRIT SALAMIDORP

Deze volledig bepijlde rit is intussen een vaste waarde in ons programma. De tocht voert je mee voor ± 180km over het Vlaamse platteland. De opbrengst van deze motorrit gaat zoals altijd naar een goed doel.

Deelname: €10 voor enkelzit, €5 voor duorijden. Gratis koffie en koffiekoek bij de start, en een hotdog bij de aankomst na het afgeven van je deelnameformulier. Vrije start tussen 9u en 12u.

Inlichtingen en inschrijvingen: Peter Claeys 0478 40 00 57, motorrit@beeksefeesten.be

Bekijk hier onze affiche.


11U00 RECEPTIE

Hét ultieme moment om met alle inwoners van Beke gezellig samen te komen, een glaasje te nuttigen en een praatje te slaan. De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia uit Zomergem en een speech van de burgemeesters uit Zomergem en Waarschoot mag en zal uiteraard niet ontbreken. Ook onze voorzitter neemt even het woord.


13U30 BARBECUE MET UITGEBREID GROENTENBUFFET

Wat past er beter na een receptie dan een gezellige barbecue? Ook dit jaar kan je genieten van een lekker stukje vlees of vegetarische maaltijd. Voor een vaste prijs van € 20 per persoon krijg je een barbecue à volonté! Je eet dus zoveel je wilt van verschillende stukjes vlees naar keuze, verzorgd door traiteur Brabo. Kinderen van 6 tot 12 eten mee voor € 12, kinderen jonger dan 6 jaar eten gratis.

Inschrijven kan via dit formulier.

Uiteraard kan je ook terecht bij ons bestuur voor inschrijving, op het nummer 0496 59 76 08 of bij Ronny in de Oude Staatsbaan 70 te Beke.


15U00 BEEKSE TEA ROOM

Geniet van heerlijk vers gemaakte koffie, thee en een ‘Formidabel’ verzorgd gebakje! Met of zonder deelname aan de barbecue, bij ons kan je terecht voor je zondagse koffieklets en stukje taart, en dit aan erg democratische prijzen.


20U00 HYPER

Hyper is één blok energie op het podium, met drie Beekse vrienden die dezelfde passie delen; muziek maken en spelen! Met een stijl in de richting van Triggerfinger en Queens Of The Stone Age is er gegarandeerd oerdegelijke, klassieke rock ’n roll, en dit alles strak in het pak!


21U30 BY FAR

Met By Far hebben we nog meer prachtige muziek van Beekse bodem!

De band rond de Beekse singer/songwriter Jacob Vermeire brengt een gezonde mix eigen nummers gecombineerd met rockcovers die je wellicht bekend in de oren zullen klinken.

Daarna kunnen we dansen, meezingen en feesten tot we erbij neervallen. Onze DJ zorgt voor een onvergetelijke ambiance-avond!


18U30 MOTION

Een spetterende dansshow met kinderen én volwassenen die het beste van zichzelf geven! Inkom is uiteraard gratis.


Maandag 2 juli

09U30 KAARTING MARCEL COOPMAN

Wees welkom om opnieuw een kaartje te leggen op onze gezellige kaarting. Ook dit jaar ga je zeker niet met lege handen naar huis en kan je voor een klein bedrag spelen naar hartenlust. ’s Middags verwennen we de deelnemers met een lekkere boterham met beleg. Doorlopend tot 13 uur.


15U00 DANSNAMIDDAG MET OPTREDEN VAN PAUL BRUNA

Paul Bruna staat garant voor populaire liedjes die altijd zorgen voor de nodige ambiance. Aangevuld met humor van de bovenste plank zorgt hij voor een dansnamiddag vol entertainment!

Tijdens de pauze kan je genieten van een heerlijke Breydelschotel met koffie en is er kans om deel te nemen aan onze tombola, met tal van mooie prijzen. Ook onze huis-DJ is aanwezig om de dansnamiddag de nodige schwung te geven.

Toegang is gratis, maar als je zeker een plaatsje wil reserveer je best op voorhand voor de koude schotel voor slechts € 15.

- In samenwerking met Okra –


20U00 BINGO

Vorig jaar stond voor de eerste keer Vincent op het podium voor de Bingo, nadat Guy het na 20 jaar voor bekeken hield. Na deze geslaagde eerste keer zal hij ook dit jaar samen met onze voorzitter Kim dit geliefde programmapunt verzorgen. Nog steeds delen we een massa aan prachtige prijzen uit, gepaard met leuke anekdotes, grappen en een volle tent!

Afhankelijk van hoe onze Belgische ploeg het doet, zal terwijl ook buiten op het terras het WK worden uitgezonden, zodat je niets hoeft te missen!


22U30 LES FOLLES DE GAND

Pluimen, hoge hakken en weelderige pruiken… Les Folles De Gand zorgen voor een stukje Gentse Feesten in Beke. Ook voor wie ze reeds aan het werk heeft gezien is deze travestieshow steeds vernieuwend en een leuke belevenis!

 


Dinsdag 3 juli

20U00 UITZENDING WK?

Indien de Rode Duivels op deze dag moeten spelen zenden we dit uit op groot scherm in onze tent!


Woensdag 11 juli!

11-Juliviering

Dit jaar is het aan Beke om de jaarlijkse 11-juliviering te verzorgen. Deze gaat door in zaal De Priem, Priemwegel 4 te Beke. We nodigen jullie uit om onder muzikale begeleiding van de koninklijke harmonie Sint-Cecilia en Corre & The Gang samen het glas te heffen op dit Vlaamse feest. Je krijgt hierbij 3 gratis consumpties die je dorst zullen lessen tijdens een braadfestijn. Een speech van de burgemeester is op een dag als deze onontbeerlijk. Iedereen welkom vanaf 18u!