Programma 2017

De Beekse Feesten 2017 door van vrijdag 30 juni t.e.m. maandag 3 juli.

Klik op de dag waar je info over wilt om direct naar die dag te gaan.
Vrijdag 30 juni
Zaterdag 1juli
Zondag 2 juli 
Maandag 3 juli

Vrijdag 30 juni

19U30 GOLDEN RETRO DANCE PARTY

Laat je lekker gaan op de beste muziek van de jaren ’50, ’60, ’70 en ‘80! Een dansfeest zoals geen ander met DJ Peter Van Praag en live optreden van gentleman crooner Guy Neve. De jukeboxen, danseressen en sfeer van deze avond swingen je weer terug naar de tijd van weleer.

Toegang tot deze party is gratis en de deuren gaan open vanaf 19u30. Onze Cava- en Gin-Tonic bar serveren ook weer de lekkerste drankjes om de hele avond door te gaan op je favoriete oldies!


Zaterdag 1 juli

09U00 ROMMELMARKT

Van 9 tot 16u kan je weer terecht in de dorpskern op onze antiek-, brocante- en rommelmarkt. Wil je graag zelf een kraampje oprichten? Als je je vooraf inschrijft kan dit voor € 6 per 6 meter + een gratis consumptie. De dag zelf betaal je € 8, en dan mis je de gratis consumptie.

Opbouw vanaf 8u, na afhaling van je nummer in de feesttent. Het aantal standplaatsen is beperkt tot 150 kraampjes van 6 meter.

Inlichtingen: rommelmarkt@beeksefeesten.be
Bekijk hier onze flyer.


14U00 BEKE SPEELT: ONE-MINUTE-GAMES & KINDERNAMIDDAG

Speel Rekker-trekker, Trou-madame, Sjoelbak, Boultenn en andere knotsgekke volksspelen op onze spelnamiddag. Jong en iets minder jong spelen samen, en wie weet ga je naar huis met een leuke prijs uit een van de categorieën! Want niet alleen de snelste of sterkste verdienen een prijs, toch?

Ook de kinderen zullen een topnamiddag beleven in het kinderdorp, met 2 springkastelen, een reuzeparachute, een schmink-stand …

De spelnamiddag start om 14u, met een prijsuitreiking om 17u.

- In samenwerking met de Beekse verenigingen -


19U00 MOTION

Een spetterende dansshow met kinderen én volwassenen die het beste van zichzelf geven. Om 19u dansen de kinderen. Nadien is er een korte pauze, opgefleurd door een akoestische By Far, waarna de volwassenen om 20u15 hun moves tonen. Inkom is uiteraard gratis.


21U00 BY FAR

Prachtige muziek van Beekse bodem!

By Far is het project rond de Waarschootse singer/songwriter Jacob Vermeire en brengt een gezonde mix eigen nummers gecombineerd met rockcovers die je wellicht bekend in de oren zullen klinken.

Voor de gelegenheid roept hij gitarist en Bekenaar Tom Van Heule mee op het podium!


22U30 DE TOÂPE GERAAPTE

Deze maffe band heeft geen podium nodig om de zaal op stelten te zetten. In en rond het publiek tonen deze mannen dat ze top-entertainers zijn met een hoekje af en een grote dorst. Hun stomende set bevat uiteenlopende nummers, gebracht met eenvoudige instrumenten en heel veel goesting!


00U30 DJ JONAS

Voor wie nog wil en kan doorgaan tot de vroege uurtjes geeft deze DJ het beste van zichzelf. De dansvloer is van jou!


Zondag 2 juli

08U00 ZEVENDE MOTORRIT SALAMIDORP

Deze volledig bepijlde rit is intussen een vaste waarde in ons programma. De tocht voert je mee voor ± 180km over het Vlaamse én Nederlandse platteland. De opbrengst van deze motorrit gaat zoals altijd naar een goed doel.

 

Uniek: Gratis snelle doorgang heen en terug aan de Westerschelde tunnel (NL) voor iedere deelnemer!

Deelname: €10 voor enkelzit, €5 voor duorijden. Gratis koffie en koffiekoek bij de start, en een hot-dog bij de aankomst na het afgeven van je deelnameformulier. De eerste 200 ingeschrevenen krijgen een uniek aandenken.

Inlichtingen en inschrijvingen: Peter Claeys 0478 40 00 57, motorrit@beeksefeesten.be
Bekijk hier de flyer.


10U00 KERMISCAFÉ IN DE BIBLIOTHEEK

Ook de bibliotheek feest mee. Hier ben je welkom voor een drankje van 10u tot 11u30. Een aanrader voor wie de nieuwe setting van de omgeving van de bib eens wil verkennen!

- Georganiseerd door de Beekse Bib Fans -

Inwoner van Beke? Vergeet niet je antwoordkaart voor de receptie terug te sturen, en sluit aan op de aperitiefreceptie!


11U00 RECEPTIE

Hét ultieme moment om met alle inwoners van Beke gezellig samen te komen, een glaasje te nuttigen en een praatje te slaan.

De Koninklijke Harmonie Sint Cecilia uit Zomergem en een speech van de burgemeesters uit Zomergem en Waarschoot mag en zal uiteraard niet ontbreken. Ook onze kersverse voorzitter neemt even het woord.


13U00 BARBECUE MET UITGEBREID GROENTENBUFFET

Wat past er beter na een receptie dan een gezellige barbecue? Ook dit jaar kunt u genieten van een lekker stukje vlees of vegetarische maaltijd. De formule is gewijzigd naar een vaste prijs van € 20 per persoon voor een barbecue à volonté. U eet dus zoveel u wilt van verschillende stukjes vlees naar keuze, verzorgd door traiteur Brabo. Kinderen van 3 tot 12 eten mee voor € 12.

Inschrijven kan dit handige formulier, waarbij u ook vermeldt of u een vegetarische maaltijd wilt.

Uiteraard kunt u ook terecht bij ons bestuur voor inschrijving. Dit kan via barbecue@beeksefeesten.be, op het nummer 0496 59 76 08 of bij Ronny in de Oude Staatsbaan 70 te Beke.


15U00 RUTHIE’S BEEKSE TEA ROOM

Barista Ruth serveert u de lekkerste koffie en thee met ruime keuze uit verschillende smaken en geuren. Elke koffie wordt tot in de puntjes verzorgd met een originele touch. Hierbij worden de lekkerste gebakjes aangeboden om van uw zondagnamiddagkoffie een echt verwenmoment te maken!


20U00 VLAAMSE AVOND MET OPTREDEN VAN YVES SEGERS

DJ-duo Modern met Bjorn en Vincent brengt u tal van Vlaamse pareltjes, op hun eigen ludieke manier aan mekaar gepraat. Zowel meezingers als klassiekers komen aan bod.

Van 20 tot 21 uur is er Happy Hour, waarbij u twee drankjes krijgt voor de prijs van één!

Om 23u komt Yves Segers deze avond tot een hoogtepunt brengen. Ambiance verzekerd!


Maandag 3 juli

10U00 KAARTING MARCEL COOPMAN

Wees welkom om opnieuw een kaartje te leggen op onze gezellige kaarting. Zoals je intussen al weet ga je ook dit jaar zeker niet met lege handen naar huis! De eerste spelbeurten worden je gratis aangeboden en nadien  kan je voor een klein bedrag naar hartenlustblijven spelen. ’s Middags verwennen we de deelnemers met een lekkere boterham met beleg. Doorlopend tot 14 uur.


15U00 DANSNAMIDDAG MET OPTREDEN VAN PAUL SEVERS

Met een ijzersterke naam wordt deze dans-namiddag er één om niet snel te vergeten. Paul Severs brengt live zijn grootste hits en successen. Tijdens de pauze kan je genieten van een heerlijke Breydelschotel met koffie en is er kans om deel te nemen aan onze tombola, met tal van mooie prijzen. Ook onze huis-DJ is aanwezig om de dansnamiddag de nodige schwung te geven.

Toegang is gratis, maar als je zeker een plaatsje wilt reserveer je best op voorhand voor de koude schotel voor slechts € 15.

Inlichtingen: dansnamiddag@beeksefeesten.be
Koop je kaarten aan via dit formulier of bij het bestuur van Okra Beke.
Bekijk hier de flyer.

- In samenwerking met Okra Beke –


20U00 BINGO

Guy heeft na 20 jaar dan misschien afscheid genomen van het BINGO-gebeuren, maar wij laten dit geliefde programmapunt nog lang niet varen. We zochten waardige opvolging en mochten zijn materiaal lenen om ook dit jaar een massa aan prachtige prijzen weg te kunnen geven! Wees gerust, ook de leuke anekdotes en grappen zullen niet ontbreken!


22U30 LES FOLLES DE GAND

Pluimen, hoge hakken en weelderige pruiken… Les Folles De Gand zorgen voor een stukje Gentse Feesten in Beke. Ook voor wie ze reeds aan het werk heeft gezien is deze travestieshow steeds vernieuwend en een leuke belevenis!